Discovery SMR

20-10-2023 18:42
Discovery SMR

Discovery SMR

Discovery SMR,üç boyutlu analiz yapma yeteneğine sahip, yeni nesil zemin tarama dedektörü, çeşitli tarama özellikleri ile donatılmıştır. Bu özellikler arasında Otomatik ve Manuel Zemin Tarama, Gerçek Zamanlı Tarama, Dinamik Tarama ve Nokta Tespiti Tarama yer almaktadır.
Ayrıca SMR modeli otomatik ve manuel tarama yeteneğine sahiptir. Discovery SMR'nin ana ekranı, üç boyutlu tarama sonuçlarını görüntülemenizi sağlar ve ayrıntılı analizler yapmak için başka bir cihaza ihtiyaç duymadan kullanabilmenizi sağlar. Üç boyutlu analizler, ayrıntılar, derinlik bilgileri ve diğer seçenekler, ölçümler üzerinde detaylı kayıtlar almanızı sağlar. Tarama sırasında ortaya çıkan üç boyutlu ayrımları ve dijital verileri ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz.
Discovery SMR, kullanımı kolay birçok dil seçeneği sunar, bunlar arasında İngilizce, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Türkçe, Rusça, Çince, Arapça ve Farsça bulunur. Metaller ve yapılar, farklı renk skalalarıyla birleşir. Toprak yapısına ve gömülü şekline bağlı olarak 25 metreye kadar derinliğe kadar tarama yapabilirsiniz, bu da standart dedektörlerin sağlayamayacağı çok daha fazla sonuç elde etmenizi sağlar. Ancak tarama sonuçları, toprak yapısına, gömülü yapının boyutuna ve tarama işlevine bağlı olarak değişebilir. Geo-Electric ve 3D Yer Tarama Dedektörü görüntüleme ile, depolanabilir tünellerini, antik mezarları ve mağaraları daha derinlerde tespit etme kabiliyetine sahiptir. Yüksek hassasiyetli UMD-2 sensör teknolojisi, daha hassas ve daha derin tarama yapmanızı mümkün kılar. Ayrıca hata payını minimuma indiren UMD-2 teknolojisi, mükemmel tarama sonuçlarının elde saklanmasına yardımcı olur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.